I 2018 startet eventyret, og allerede har vi skapt levende bilder for flere startups, internasjonale selskaper, TV produksjoner og noen av verdens største varemerker.

Med en blanding av film og animasjon gir vi liv til dine ideer, konsepter og produkter. Vi skaper overbevisende bilder og cinematiske opplevelser. En unik ekspertise som gir mange muligheter og få begrensninger.

I Broomstick elsker vi de kreative prosessene og tenker annerledes for å vise kundene fra et nytt perspektiv. Vi presser det kreative potensialet i oss selv og teknologien tilgjengelig for å oppnå helt spesielle filmer og bilder. Som regel for kunder, og noen ganger for oss selv. Bare fordi vi syns det er så fantastisk gøy!

Vi har base i den gamle papirfabrikken på Hunsfos i Vennesla, rett utenfor Kristiansand. Den gamle fabrikken har blitt et inspirerende kollektiv sammensatt av flere kreative selskap og lidenskapelige mennesker.

Studioet vårt bærer preg av mye historie og hardt arbeid, men vi er også flinke til å ta oss velfortjente pauser. Stikk gjerne innom studioet for en vanlig kapsel kaffe, noe islandsk bakst og en runde bordtennis med hyggelige folk.

Vi er uhøytidelig mennesker, men med høye krav til oss selv. Vi er pålitelige spesialister, som lever for å alltid levere et blendende stykke arbeid. Vårt mål er å bli nordens ledende trollmenn innen kreativ produktvisualisering samtidig som vi leker i Norgestoppen innen animasjon, VFX og filmproduksjon.